Mă bucur că eforturile mele și ale echipei din proiectul Zburd-Educație prin coaching, implementat de Asociația ROI, sunt recunoscute. În 2014, am fost nominalizată de către prestigioasa revistă Foreign Policy Romania printre cei 100 de  români care prin puterea ideilor sau a exemplului mișcă lucrurile în România.

În februarie 2015, Revista Avantaje a acordat premiile Femeia Anului 2014. Am fost onorată să primesc premiul pentru “Excelență în Educație” și să mă aflu pe aceeași listă cu femei care au dat dovadă de curaj, cu povești de succes pe care și le-au construit singure. Mai multe despre câștigătoarele Galei “Femeia Anului” 2015 puteți citi aici. În continuare, găsiți argumentele prezentate de Revista Avantaje pentru acordarea premiului “Excelență în Educație”.

Categoria “Excelență în Educație”

simona-david-crisbasanu

“Femeia anului 2014 de la această categorie este președinte executiv al Asociației ROI, ce derulează proiecte axate pe dezvoltarea de comunități, educație, cultură și leadership. În 2011, a inițiat, împreună cu alți coachi curajoși, proiectul Zburd – Educație prin coaching, bazat pe voluntariat, care a fost implementat cu succes în 5 licee tehnologice cu performanțe slabe și elevi din medii defavorizate.

Simona a coordonat acest proiect derulat de Asociația ROI, în parteneriat cu Asociația Română pentru Coaching, Leadership in International Management (LIM) și Facultatea de Pshihologie și Științele Educației din cadrul Universității București. De asemenea, a participat la implementarea lui în licee în calitate de coach de echipă, lucrând cu directori, profesori și elevi.

Pentru a promova rezultatele proiectului, s-a implicat ca producător în realizarea filmului documentar Ba se poate!, regizat de către Tedy Necula și finalizat la sfâșitul anului 2013. Din 2013, Simona este implicată în dezvoltarea proiectului Adoptă un liceu, inițiat de Asociația ROI și Școala de Valori, în parteneriat cu Ministerul Educației Naționale și cu alte organizații. În ultimii ani, a lucrat cu sute de profesori ca formator, precum și cu elevi și părinți. În prezent, lucrează cu școli, în parteneriat cu inspectorate școlare, precum și cu alte organizații neguvernamentale sau companii finanțatoare.

Felicitari Simona David Crisbășanu!”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>