Găsiți articolele pe care le scriu pe platforma de bloguri ale adevarul.ro – adica aici:

Drumul spre adevarul

Sunt foarte bucuroasă că, începând din 2012, am reînceput să scriu articole. Cei care mă cunosc știu că, la începutul carierei mele, am lucrat ca ziarist în domeniul economic la ziarul Adevărul, pe vremea când apărea tipărit. Am colaborat cu Cristian Tudor Popescu și Dumitru Tinu, așa că am prins niște vremuri (perioada 1996-2001)…

Am revenit la Adevărul după 10 ani, de data asta la cel al lui Patriciu, transformat într-o industrie media, care din păcate era deja în picaj. Recunosc, partea sentimentală și-a spus cuvântul, deși echipa era complet schimbată. De data asta, m-am ocupat de comunicare/evenimente pentru trust și am avut niște experiențe plăcute, alături de echipa cu care am lucrat: lansarea revistei Știința&Tehnică, evenimentele Dilema veche – inclusiv Festivalul de la Alba Iulia, lansarea redacțiilor Adevărul la Bruxelles și la Chișinău.

Am plecat de la Adevărul în 2012 pentru a mă ocupa mai mult de proiectul Zburd-Educație prin coaching și de dezvoltarea Asociației ROI. Între timp, s-au adunat multe povești de spus, mai ales din educație, și am ales platforma adevarul.ro pentru a le spune. Nu e doar partea sentimentală, ci este și faptul că adevarul are o preocupare și o secțiune dedicată educației, ceea ce este un pas în plus față de ce fac alții.