Voi ce faceti cand vă simțiți copleșiți și vă vine să renunțați? Pentru că acest lucru se întâmplă, din experiența mea, chiar și atunci când ai descoperit care este calea ta și e clar că-ți urmezi visul. Și în ciuda faptului că totul merge extrem de bine, ba chiar se accelerează. Mie mi se întâmplă o dată la 2-3 luni, când se adună muulte, muulte, se suprapun și am impresia că nu mai fac față. Că nu mai am capacitatea de a produce timp, cum zic unii prieteni de-ai mei.

Ce folosesc eu (în funcție de ce-am nevoie și ce e posibil): respir, adulmec primăvara (la Urlați e ușor), mă rog, îmi aduc aminte pentru ce sunt recunoscătoare, ascult o melodie care mă inspiră, ies la o plimbare, am parte de o îmbrățisare, mă gândesc sau (dacă e grav) chiar sun o prietenă sau un mentor (care de obicei este și coach)! 🙂 În ultima vreme (chiar destul de des), îmi spun că e doar un moment trecător și că sunt pe drumul cel bun. Nu în ultimul rând, îmi amintesc că am o echipă din ce în ce mai puternică și că ar fi cazul să cer ajutor! Secretul și avantajul meu enooorm? Nu duc lipsă de antrenori bine antrenați la rândul lor!

Echipa grozavă de la Zburd! - Foto Olivian Breda

Echipa grozavă de la Zburd! – Foto Olivian Breda

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>